Je ex terugwinnen moeilijk? 

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Relatieproblemen Door Facebook – Tips & Oplossingen

Elke relatie kent problemen. Dit kan komen door ruzies, meningsverschillen en andere punten waar jullie het misschien niet over eens zijn. Toch worden de meeste relatieproblemen weer opgelost. Dit zal niet altijd makkelijk gaan. Jullie zullen er beide aan moeten werken, en het komt vaak voor dat de een er veel meer voor over heeft dan de ander.

Als jullie echt bij elkaar willen blijven, zullen jullie beide moeten vechten voor de relatie. Verwen je partner eens extra en zorg dat je de confrontaties uit de weg gaat. Praat het uit en ga elkaar niet negeren, want dit zal niks oplossen. Als jullie voor elkaar gemaakt zijn, zal deze relatie uiteindelijk goed zijn en blijven.

Relatieproblemen door Facebook

De social media is een enorme uitvinding. Je ziet steeds meer mensen op Facebook verschijnen. Het kan enorm leuk zijn, maar kan ook problemen opleveren. Praten via de computer kan heel anders overkomen dan dat je in het echt met iemand praat. Door middel van Facebook kan je met iedereen in contact komen. Niet alleen jongeren maken gebruik van Facebook. Je ziet dat ook steeds meer ouderen Facebook interessant vinden, en het steeds meer gaan gebruiken. Facebook is wereldwijd enorm populair, maar er zit ook een negatieve kant aan.

Grote kan dat jouw partner ook al gebruik maakt van Facebook. Misschien ben jij wel nieuwsgierig naar zijn Facebook. Je bekijkt je partner op Facebook en ziet misschien dingen waar je niet erg blij van gaat worden. Vooral als je een jaloers type bent is dit erg lastig.

Steeds meer stellen hebben elkaars wachtwoorden. Wie weet kan jij ook inloggen op het account van je partner. Grote kans dat jij het niet kan laten om eens te kijken naar de berichtjes die je partner heeft ontvangen.

Het is niet vanzelfsprekend dat je hier iets bijzonders tussen zal vinden. Maar toch kan het dat je ziet dat je partner een bericht heeft gekregen van iemand die jij niet kent.Je bent nieuwsgierig en gaat het gesprek lezen maar je wordt hier niet blij van. Flirten via Facebook gebeurt steeds vaker. Ook bij mensen die al een relatie hebben.

Privacy is belangrijk in een relatie. Als de gesprekken in de inbox van je partner niet erg interessant zijn, kun je besluiten om hier niet over te beginnen. Als je wel iets aantreft waar je verdrietig en boos van wordt, confronteer je partner hier dan mee. Jullie zullen misschien wel ruzie krijgen, maar jij wilt weten waarom je partner zulke gesprekken voert.

Een relatiecoach is iemand die jou kan helpen met relatieproblemen en liefdesverdriet. Jij en je partner hebben relatieproblemen door Facebook, en deze moeten worden opgelost. Marjolein (auteursnaam Michelle) vd Berghe kan jou hierbij helpen. Zij is succesvol relatiecoach en heeft een boek geschreven en een eigen coaching programma ontwikkeld. Hierin zul je alles vinden over relaties, liefdesverdriet, het terugwinnen van je ex en zoveel meer.

Jouw probleem kan worden aangepakt door middel van de tips en technieken die je terugvindt in haar liefdesverdrietacademie.  Haar cursussen zijn zeer goed beoordeeld door andere mensen die inmiddels weer gelukkig samen zijn met hun partner.

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds juli 2019 ben ik gediplomeerd hypnotherapeute en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG