Je ex terugwinnen moeilijk? 

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Relatieproblemen Na De Geboorte Van Ons Kind – Wat Te Doen?

Als je samen besluit om voor een kindje te gaan, begint er een spannend tijd. Eerst hoop dat je snel zwanger mag worden. Als dat gelukt is, hoop dat je alles goed zal gaan tijdens de zwangerschap en tot slot dat jullie kindje gezond ter wereld mag komen. De geboorte van jullie kindje is een wonder maar verandert ook in één klap jullie leven. Was je eerst nog met zijn tweetjes en waren jullie de belangrijkste personen in elkaars leven, zo schuiven jullie nu allebei een plaatsje naar beneden en komt jullie kindje op de eerste plaats. Dit heeft ook invloed op jullie relatie en er kan helaas sprake zijn van relatieproblemen na de geboorte van het kind.

Buiten de praktische zaken die er veranderen na de geboorte van jullie kind zijn er ook een hoop emoties die meespelen. Tel daarbij de hormonen op die nog volop aanwezig zijn bij de kraamvrouw en de veranderingen zijn compleet. Als man kun je het gevoel krijgen dat je vrouw alleen nog maar met jullie kindje bezig is en jou niet meer ziet staan. Als vrouw daarentegen kun je het gevoel krijgen dat je man er niet voor je is en je overal alleen voor staat. Sowieso gebeurt er een hoop met je als je papa of mama wordt en dit zal ook zijn tijd nodig hebben om een plaatsje te krijgen. Het is heel belangrijk om elkaar als partners niet uit het oog te verliezen.

Hoe ga je om met relatieproblemen na de geboorte van je kind?

Als je merkt dat je als partners uit elkaar groeit als jullie kindje is geboren, zullen jullie hier iets mee moeten doen. Heel belangrijk is om vooral met elkaar te blijven praten om zo begrip en respect voor elkaar te blijven houden. Jullie belevingswereld zal na de geboorte van jullie kindje heel anders zijn en het is daarom van belang om begrip te krijgen voor elkaar. Dan kun jullie gericht werken aan de relatieproblemen na geboorte kind.

Natuurlijk is het belangrijk om tijd te maken voor je kindje, om te wennen aan de nieuwe situatie. Maar probeer toch ook tijd voor elkaar te blijven maken. Tijd waarin jullie behalve trotse ouders, ook weer even partners zijn en dit ook voelen. Verwacht niet te veel te snel. Zoals eerder gezegd, sommige dingen hebben tijd nodig. Relatieproblemen na geboorte kind komen vaak voor en zijn niet zomaar opgelost, maar gelukkig ook niet overkomelijk.

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds juli 2019 ben ik gediplomeerd hypnotherapeute en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG