Terug Bij Je Ex Of Toch Beter Niet?

Waarschijnlijk weet je niet precies op dit moment wat je nu wilt? Wil je terug naar je ex gaan om alles bij te leggen en uit te praten of wil je nog een tijdje alleen blijven om te genieten van het leven. Tenslotte staat er nu niemand naast je om te vragen hoe laat je nu precies thuis bent en zal je nu geen sms meer krijgen van iemand die staat te wachten met het eten thuis. Het leven kan soms zo heerlijk zijn maar soms nog heerlijker met zen twee.

Denk eerst aan jezelf alvorens terug naar je ex te gaan

Eigenlijk krijg je altijd te horen dat je nooit aan jezelf mag denken maar in dit geval dus wel. Denk voor een paar weken aan jezelf door eens weg te gaan en veel te gaan feesten met vrienden. Tenslotte moet je de relatiebreuk even laten verwerken voordat je besluit terug naar je ex te gaan. Het kan werken als je even weg bent uit de sleur, als je maar niet de hele tijd zielig en wenend thuis gaat blijven want dit werkt niet bevorderend door het terugkrijgen van je ex. Als je nu een tijdje aan jezelf denkt, ga je je ex sneller terug krijgen. Je moet je tijd niet verspillen aan verdriet en drank maar aan feest en ontspanning.

Verwerk het verleden

Het is een algemeen bekend feit dat je ruzies gewoon uitpraat zoals 2 volwassen mensen. Toch kan het zijn dat het bij relaties vaak een beetje anders werkt. Als het goed gaat in een relatie kan je jezelf niet ergeren aan kleine irritaties bij je ex. Mocht het nu het omgekeerde zijn dat de relatie niet goed gaat dan erger je jezelf aan je ex aan de kleinste dingen. Het kan zijn dat je een tragische jeugd hebt gehad maar het is belangrijk om daarover te praten met je ex. Zo vermijd je al veel ruzies en het ergste uit elkaar gaan.

Lok je ex een beetje uit

Je kan terug naar je ex gaan door even logisch na te denken. Als je je ex graag wilt terughebben dan kan je dat doen op deze speciale manier: stel dat je wilt afspreken met je ex maar je weet niet goed hoe je dat moet vertellen dan kun je aan je ex vragen of je ex wilt komen om je te helpen met bijvoorbeeld een klusje.

Mocht je nog studeren dan kun je aan je ex vragen of zij je wilt helpen met een moeilijk hoofdstuk. Je moet jouw ex een beetje naar je lokken op deze manier. Ga geen andere smoes verzinnen want het is de bedoeling als je ex komt, om het dan allemaal op te biechten dat het een leugentje was om bestwil. Ga niet tegen je ex zeggen dat je met je ex weg wilt gaan naar ergens van wat je weet dat je ex dit nog wilt zien. Zo ga je ruzie maken en dan is een eventuele verzoening nog verder weg dan eerst.

Luister naar je ex

Als je dan je ex zo ver hebt gekregen om even te komen naar je, zet dan een glaasje wijn koel of iets anders wat je ex graag drinkt. Biecht op een rustige toon op dat je nu even met je ex wilt praten en door je excuses aan te bieden aan je ex door wat er allemaal gebeurd is. Houd je kalm en spreek op een rustige en aangename toon. Zo alleen ga je terug bij je ex komen.

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG