JE EX TERUGWINNEN MOEILIJK? 
Je bent in de categorie:        Hoe krijg ik mijn ex terug    

Volg mij ook op:

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Terug met je ex. Hoe heerlijk klinkt dat? Het lijkt misschien erg ver van je bed. Als je wakker wordt dan blijkt dat jouw relatie over en uit is. Toch heb je ondanks alles het gevoel dat dit niet nodig is en wil je graag dat je ex weer terug komt. Dat lukt wonderwel en jullie maken een tweede start.

Terug met je ex

Heerlijk om weer bij elkaar te zijn. Om voor een deel terug te kunnen vallen op vertrouwdheden en om niet langer eenzaam en alleen te zijn. Helaas ligt hier de grote valkuil die er voor kan zorgen dat het toch uiteindelijk mis gaat. Je vervalt weer snel in oude gewoonten en ondanks alles worden nieuwe afspraken snel vergeten. Dat dit weer tot de oude vertrouwde problemen zal leiden daar sta je niet altijd bij stil. Dat moet je dus wel doen, want alleen zo kun je een werkelijke toekomst bouwen.

Om te zorgen dat je niet slechts tijdelijk terug met je ex bent, maar dat de hernieuwing van de relatie ook een echte kans krijgt, is het noodzakelijk dat jullie heldere en duidelijke afspraken maken. Afspraken die haalbaar zijn en waar beiden moeite voor doen om ze te blijven invullen. Het is handig hier hulp bij in te schakelen. Daarmee worden niet familie en vrienden bedoeld, maar professionele ondersteuning. Misschien lijkt dat wat ver van het bed, maar op die manier leren jullie

* beter naar elkaar te luisteren

* meer aandacht aan elkaar

* en elkaars behoeften te schenken

* de afspraken serieus te nemen

* samen de relatie te activeren en onderhouden

* zaken bespreekbaar te maken

* op tijd en niet als het al te ver is doorgeschoten.

Een relatie vereist, net als een auto, onderhoud. Aandacht besteden aan jouw partner is een van de punten om je ex weer terug te krijgen.

Terug met je ex: Is het dan tijdelijk of voor altijd?

Mensen denken al snel dat als het maar weer goed is, als je maar weer terug met je ex bent, dat alles gewoon weer door gaat. Dat is helaas niet zo. Als problemen niet serieus worden genomen of niet worden aangepakt, dan is alle moeite vergeefs en zal de pijn van de volgende scheiding nog groter zijn. Let wel, geef niet elkaar de schuld, want om te breken zijn altijd twee mensen nodig.

Dat geldt anderzijds ook om te bouwen. Laat niet de een aan de relatie bouwen terwijl de ander in de zon ligt en toe kijkt. Zoek hulp, werk aan die opbouw in gezamenlijkheid, geniet ervan en besef dat je goed bezig bent. Zo wordt het terug met je ex een succes. Zo wordt de relatie voor jullie allebei weer de moeite waard en zit er weer toekomst is.

Voor altijd? Dat zal er van af hangen of jullie daarvoor moeite doen. Laat je alles weer versloffen dan komt er ergens weer zo’n moment dat een van jullie denkt ‘Wat doe ik hier nog?”.

Terug met je ex betekent dat jij veel moeite hebt gedaan dit te bereiken. Het betekent dat jouw ex het waard vindt om het nog eens te proberen. Hoe vaak krijg je een tweede kans? Verpruts die niet omdat je vindt dat jij geen hulp nodig hebt. Grijp die kans en zoek ondersteuning. Maak er een succesverhaal van. Samen met jouw ex. Geholpen door iemand die verstand heeft van relatieproblemen.

Die adviezen kan aanreiken, die een weg kan tonen, die de aandacht weer kan vestigen op wat er moet gebeuren. Wees blij dat je weer terug met je ex bent. Geniet van dat geluk. Laat je dat niet weer afnemen of verpest het niet weer zelf. Dat betekent hard werken, ondersteuning zoeken en veranderen. Maar daar krijg je ook heel wat voor terug!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

De datingsite van 2023 die perfect past bij jou

Regelmatig doen wij vergelijkend onderzoek naar de beste datingsites

Mijn naam is Marjolein. Veel mensen kennen mij onder mijn auteursnaam Michelle van den Berghe. Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd NLP-  Hypnotherapeut en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je ex terugwinnen?

Meld je aan voor onze
gratis videocursus

Liefdesverdriet.nl