Je ex terugwinnen moeilijk? 

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Tips Om Je Ex Terug Te Krijgen! 100% Bewezen Methode

Een scheiding is altijd erg vervelend. Het kan om allerlei verschillende redenen zijn gebeurd. Het is waarschijnlijk ook moeilijk om je ex weer te kunnen benaderen nadat je bent gescheiden. In dit artikel ontvang je enkele tips om je ex terug te krijgen: lees ze hieronder en bekijk of er voor jou ook handige tips tussen zitten zodat je je ex weer kan benaderen en de relatie weer kunt oppakken.

Tips om terug bij je ex te komen

Ga met je ex praten. Dit is een belangrijke tip, die erg bepalend kan zijn om te zien of je ex je nog daadwerkelijk terug wil. Als je namelijk een afspraak hebt gepland met je ex om te praten over de relatie en hoe het verder moet, is het belangrijk dat je rustig en niet opgefokt praat. Vertel allebei je verhaal. Vertel wat je stoort aan je ex en vraag of er ook verbeteringen voor jou zijn. Want die zijn er natuurlijk altijd. Heel belangrijk is dat je elkaar laat uitpraten. Als je elkaar gaat onderbreken, kan er een nieuwe discussie ontstaan.

Daarnaast is het belangrijk dat je accepteert wat je ex over je vertelt. Het kunnen wel de vervelendste beweringen zijn, maar je moet vriendelijk en rustig blijven. Ook moet je er niet meteen een mening tegenin brengen, want dat heeft geen enkele zin. Je moet ook gewoon eerlijk vertellen wat jou stoort aan je ex. Vertel alles van begin tot eind op een rustige manier. Als je ex er vervelend op gaat reageren, moet jij de verstandigste zijn.

Let ook op dat je niet al te vriendelijk, of zelfs slijmerig wordt. Dat wekt agressie op bij je ex en daar kan hij/zij zich vreselijk aan storen. Ook belangrijk is, behalve dat je vriendelijk blijft, ook jezelf moet blijven. Als je ex je daadwerkelijk terug wil, zal hij/zij echt wel accepteren wie jij bent.

– Behalve praten met je ex (dit kun je ook doen nadat je al hebt gepraat), kun je iets met je ex gaan doen. Ga bijvoorbeeld naar de film of ga een gezellig avondje eten in een restaurant. Maar het hoeft natuurlijk helemaal geen geld te kosten. Wat ook een mogelijkheid zou zijn, is dat je (bij mooi weer) lekker in het park gaat picknicken. Of nodig je ex bij jou thuis uit voor een gezellig avondje film, of een avondje met leuke

(bord)spelletjes, als jullie daar van houden. Deze afspraakjes kun je van tevoren plannen, maar wat ook leuk kan zijn, is om het als verrassing uit te voeren.

Maar denk erom dat je niet veel te ingewikkelde dingen gaat organiseren. Als je ex merkt dat je toch nog moeite steekt in de relatie, zal hij/zij dat heus wel accepteren!

– Ongeacht of je gepraat hebt en/of iets leuks met je ex hebt gedaan, kun je ook het volgende doen. Als je foto’s hebt van vroeger toen jullie samen waren (misschien ook met kinderen!), zou je die te voorschijn kunnen halen en aan je ex laten zien. Als jullie het vroeger heel gezellig hadden samen, kan dit emoties opwekken en dat zou betekenen dat jullie elkaar echt niet kwijt willen. Want het is toch prachtig om een vervolg te brengen aan een eerst zo fijne relatie?

– Als laatste zou je, ook in dit geval maakt het niet uit of je de vorige tips hebt opgevolgd, aan anderen raad kunnen vragen. Je ex terugkrijgen tips: vraag ze aan mensen die je kent. Misschien hebben zij wel hetzelfde meegemaakt en weten ze precies wat je zou kunnen doen.

Zo, dit waren weer enkele nieuwe tips die je kan toepassen om je ex terug te winnen. Denk eens goed na welke tips en adviezen jij het beste in jouw situatie kunt gebruiken.

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds juli 2019 ben ik gediplomeerd hypnotherapeute en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG