Je ex terugwinnen moeilijk? Doe de test! >>>Klik Hier

  • Home

Het verliezen van je geliefde kan ervoor zorgen dat je in een donker gat valt. Je voelt je alleen en hulpeloos. Iemand die er eerst altijd voor je was, kan je nu niet meer bereiken. Je hebt de neiging om je ex dag en nacht te bellen.

Met jouw telefoontjes hoop je dat je ex zich zal realiseren dat het uit elkaar gaan een slecht idee was. Het is normaal dat je snakt naar aandacht van je ex, maar dit is niet de goede manier om dit aan te pakken. Er is namelijk wel een mogelijkheid en in dit artikel zullen tips staan om je ex terug te winnen.

Tips om je ex terug te winnen

Geef je telefoon voor een tijdje aan een vriend of familielid, of verwijder alle gesprekken van je ex. Deze gesprekken zal je blijven lezen en dat is geen goed idee. Leen tijdelijk een telefoon van iemand anders waar het nummer van je ex niet instaat.

Ontvang De Gratis Training

Het is namelijk beter om je ex even helemaal niet te spreken. Door contact op te nemen kom je wanhopig over en dat gaat jouw ex niet aantrekkelijk vinden.

Probeer een paar weken afleiding te zoeken. Dit kun je op verschillende manieren doen. Met dit lekkere weer is het een goed idee om naar buiten te gaan. Zon en frisse lucht zullen je goed doen.

Zolang je in je gedachten houdt dat je jouw ex weer terug zal winnen, zal je je al iets beter voelen. Plan een dagje naar een park of naar het strand, ga daarna lekker uiteten in een gezellig restaurantje. Voordat je het weet kan je dit weer allemaal met je ex geliefde doen.

Gun jezelf wat rust!

Wat ook zeker geen slecht idee is, is er een weekendje tussenuit gaan. Wanneer jouw agenda en portemonnee dat toelaten kun je meteen opzoek gaan naar last minute vakanties. Deze zijn vaak erg voordelig, maar wel erg leuk. Kies een bestemming uit waar je nog nooit geweest bent. Deze vakantie zal je oppeppen en nieuwe energie geven.

Na een paar weken kun je beginnen aan het schrijven van een e-mail naar je ex. Schrijf een e-mail van ongeveer één bladzijde, waarin je rustig beschrijft waarom het jou een goed idee lijkt om weer af te spreken. Je kunt in die email schrijven dat je weer wilt bijkletsen en het vervelend vindt hoe alles is gelopen tussen jullie. Dit zal de eerste stap zijn in het verdere contact tussen jullie.

Meer tips over het terugwinnen van je ex!

Wil je graag meer tips om je ex terug te krijgen? Dan is het een goed idee om ook dit andere artikel eens goed te lezen.

>> Wat moet ik doen om mijn ex terug te krijgen – mijn EQ verhogen en de beste beïnvloedingstechnieken

Het staat boordevol informatie over de te ondernemen stappen.

 

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG