Ex terugwinnen mogelijk? Doe de 19 sec. test hier >>>Klik Hier

Tips om je ex terug te winnen? Ontdek de do’s and dont’s

Tips om je ex terug te winnen

Er zijn veel dingen die je fout kunt doen als het gaat om het terugwinnen van je ex, en daarom is het erg belangrijk om op een goede manier te werk te gaan.

Gelukkig kun je bij deze gaan werken met een aantal tips die ervoor gaan zorgen dat jij je ex weer gaat terugkrijgen. Het verdriet dat je nu hebt kan erg groot zijn waardoor je soms rare dingen kan doen.

Je wil er natuurlijk alles aan doen om je ex weer terug te krijgen, waardoor je misschien niet helemaal logisch meer nadenkt, maar met deze tips kun jij je ex wel terug winnen!

Tips om je ex terug te winnen : the do’s

Tip 1: accepteer hoe het is gelopen en probeer de situatie niet te veranderen. Het is nou eenmaal zo gegaan, en je kan er maar mee blijven inzitten, maar dat gaat het nu niet oplossen. Het is verstandig om ervoor te kiezen om er niet meer mee in te zitten en om er op de goede manier mee om te gaan. Dit zal er ook voor zorgen dat jij je veel beter voelt over jezelf en je zal minder verdrietig zijn, en dat is hoe dan ook fijn.tips om je ex terug te winnen

Tip 2: vraag je ex weer mee uit als je een tijdje geen contact hebt gehad met elkaar. Doe je best om er leuk uit te zien en spreek af op een plek die niet meteen lijkt op een date.

Je kan je ex namelijk nog wel eens afschrikken door meteen te laten zien hoe graag je je ex terug wilt. Het is erg belangrijk om alles langzaam aan te pakken omdat dit zorgt voor succes.

Dingen overhaast doen, is een af te raden. Het is moeilijk om rustig aan te doen, maar het zal zeker zorgen voor het beste resultaat.

Tip 3: verover je ex! Tijdens jullie afspraakje moet je er eigenlijk weer voor gaan zorgen dat je ex weer verliefd op jou wordt, al gebeurt dat natuurlijk niet meteen. Je kunt dit ook voorbereiden door na te denken over wat je ex altijd zo leuk vond aan jou, want dat is heus niet in één klap veranderd.

Tips om je ex terug te winnen: the don’ts

Ten eerste is het stalken van je ex een absolute afrader omdat je je ex hier echt niet mee gaat terugwinnen. Je zorgt ervoor dat je zelf veel verdriet krijgt en je valt je ex lastig, dus een situatie waarin eigenlijk niemand wint.

Ten tweede is het belangrijk dat je goed voor jezelf zorgt, dus doe dit dan ook en blijf niet wekenlang in bed liggen omdat je jezelf heel zielig vindt. Ja het is rot, maar het leven gaat door en jij moet je ex gaan terugwinnen!
Ten slotte moet je even alles wat met jouw ex te maken heeft opruimen. Weggooien hoeft nog niet, maar ruim het in ieder geval op zodat je het niet hoeft te zien. Dat zorgt voor onnodig verdriet.

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties