2

Verliefd Op Mijn Ex… Wat Kan Ik Doen?

Hoe vaak gebeurt het niet date en koppeltje uit elkaar gaat en na een poosje blijkt één iemand nog gevoelens te hebben voor de ander ? Het is geen onbekend fenomeen maar wat moeten we ermee als de ex dan achteraf blijkt een ander te hebben? Dan stort de wereld meestal in van diegene die nog verliefd is op de ex. Vaak klinkt het erger dan het lijkt maar velen weten niet hoe ze ermee moeten omgaan. Het kan simpel lijken maar als je er dan zelf mee te maken hebt, lijkt het ineens een stuk moeilijker.

Verliefd op je ex zijn is helemaal geen schande maar het is juist mooi. Als je na een tijdje uit elkaar bent gegaan en je blijkt nog gevoelens te hebben dan ben je eigenlijk één van de gelukkigen, tenminste als je ex je misschien nog terug wilt hebben na een tijdje. Als je nog verliefd bent op je ex dan wil dat eigenlijk zeggen dat je gevoelens toch niets voor niets waren geweest. Je koos blijkbaar de goede partner uit maar toch is het fout gelopen. Geen nood want eigenlijk wat je moet doen is alles uitpraten en de oorzaak van de breuk opsporen.

Je stelt je waarschijnlijk nog elke dag voor dat jullie samen beiden hand in hand liepen in de stad of aan het strand waar jullie een lekker glaasje dronken. Of je herinnert je vast nog wel de lekkere maaltijden die jullie genuttigd hebben in één of ander chique restaurant. Waarschijnlijk herinner je dit allemaal nog als de dag van gisteren. Mocht dat zo zijn, dan moet je echt erover gaan nadenken om met je ex eens te gaan praten.

Wie weet komen jullie er samen aan uit. Verliefd op je ex zijn is doodnormaal, zeker als jullie een mooie relatie hebben gehad waarvan men nog enkel kan dromen. Het tuigt dat je veel bewondering hebt voor je ex en dat je je ex zeker en vast terug in je leven wil hebben. De raad die ik je gaf, was gaan praten met je ex en dat moet je zeker doen. Zoek contact met je ex en als je ex positief reageert, kun je naar je ex toegaan. Dit is het moment om je te bewijzen dat jij de enige bent die bij je ex hoort.

Verliefd op je ex… en wat nu?

Je kunt nu twee dingen doen: of je zoekt contact met je ex of je laat je ex zitten voor wat het is. Maar als je de hele tijd aan niets anders kunt denken, is het de beste oplossing om terug naar je ex te gaan. Pak alles voorzichtig aan want vergeet niet als je het nu nog eens verprutst, bestaat de kans dat je voorgoed je ex kwijt bent en dat zou pas echt jammer zijn.

Klik hier om een reactie achter te laten 2 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG