• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Waarom Wil Ik Mijn Ex Terug…?

Als twee mensen elkaar ontmoeten, kan de vonk in één keer overslaan. Soms moet iets groeien en hebben twee mensen even de tijd nodig om te ontdekken wat ze voor elkaar voelen. Maar als ze elkaar dan eenmaal gevonden hebben, kan de vonk alsnog overslaan al hoeft dit natuurlijk niet in alle gevallen zo te zijn. Als je verliefde stelletjes vraagt waarom ze bij elkaar zijn, zullen ze waarschijnlijk niet op kunnen houden met hierover te vertellen. Zou dit hetzelfde zijn als je je afvraagt: waarom wil ik mijn ex terug?

Waarom wil ik mijn ex terug?

Als je lang samen bent geweest, zal dit niet voor niets zijn geweest. Er was iets wat jullie in elkaar aantrok en wat jullie al die tijd bij elkaar heeft gehouden. Maar als een relatie over is, is er dus ook iets geweest wat jullie weer uit elkaar heeft gedreven. Dit kan één of meerder oorzaken hebben. De oorzaak kan liggen bij één persoon of misschien wel bij allebei.

Je zult niet zomaar besluiten om een relatie te verbreken, maar wat je als je je ex na een tijdje toch ontzettend blijft missen? Waarom wil ik mijn ex terug zul je je afvragen? We zijn toch niet voor niets uit elkaar gegaan? Ben ik dat dan alweer vergeten, is die reden er dan niet meer? Of is de reden dat we al die tijd samen zijn geweest groter en sterker dan de reden dat het over is gegaan?

Waarom wil ik mijn ex terug en wat ik kan ik het beste doen?

Als je de vraag waarom wil ik mijn ex terug kunt beantwoorden en dus eigenlijk niet meer wil dat je ex je ex is, zul je iets moeten gaan ondernemen. Het is natuurlijk belangrijk om erachter te komen of je ex er ook voor open staan om weer bij elkaar te komen. Als dit zo is, wordt het al een stuk makkelijker en is het eigenlijk een kwestie van de bal in het doel schieten zeg maar.

Als dit niet zo is, zul jij ervoor moeten zorgen dat je ex weer gaat voelen waarom jullie samen zijn geweest. Wat hem of haar aangetrokken heeft in jou en dat dat er nog steeds is. Ga niet te snel en overhaast te werk anders kan alles voor niets zijn geweest. En vraag je je weer af: waarom wil ik mij ex terug?

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Als internationaal relatietherapeut, hypnotherapeut en coach (voor franstaligen en nederlandstaligen) helpt Michelle al jaren lang mensen om allerhande problemen om de liefde in hun relatie terug te vinden en scheidingen of relatiebreuken te voorkomen.

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG