JE EX TERUGWINNEN MOEILIJK? 
Je bent in de categorie:        VOOR MANNEN    

Volg mij ook op:

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Waarom wil mijn vriendin bij me blijven?

Het is voor jouw een vraag en voor mij ook. Een raadsel kun je het zeker noemen. Maar goed, zo ver was het eerst nog niet. Zoiets gebeurt niet zomaar. Laten we daarom maar bij het begin beginnen. Net als ieder stel hadden wij weleens meningsverschillen. In de loop van tijd gebeurde dat steeds vaker. Langzamerhand begon ik me af te vragen of wij wel zo goed bij elkaar pasten als we zelf dachten. Soms kom je daar na een poosje pas achter. Uiteindelijk besloot ik dit aan mijn ex vriendin te vertellen.

Typisch mijn ex vriendin

Mijn ex vriendin is een echte rasoptimist. Die bekijkt alles van de zonnige kant. Wat is daar mis mee? Logisch dat je dit denkt. Het is immers tegelijkertijd één van de redenen dat ik ooit verliefd op haar was geworden. Met optimisten is niks mis. Ze maken er elke dag het beste van. Dat vind ik er goed.

Alleen komt er wel een gevaar om de hoek kijken. Het probleem is namelijk dat het je blind maakt voor minder leuke dingen. Die horen helaas ook bij het leven. Als mijn ex vriendin door een roze bril kijkt is het voor haar lastig te begrijpen dat de koek op is.

De reden waarom mijn ex vriendin na ruzie toch blijft

Waarom wil mijn ex vriendin blijven? Ik kon er niet bij. Onze visies op de zaak waren zo verschillend dat de boel escaleerde. Het werd mij allemaal even te veel. Mijn ex vriendin zij precies wat ze op dat moment niet had moeten zeggen. Dat na regen zonneschijn komt en dat dit ons als stel sterker maakt.

We zouden er uiteindelijk een betere band door krijgen. Zo zag ik het totaal niet. In mijn ogen wat het over en uit. Ik ben een realist. Hier bleek dat op een pijnlijke manier niet samen te gaan met een echte optimist.

Vol onbegrip

Weer schoot die vraag door mijn hoofd. Waarom wil mijn ex vriendin blijven? Hoe erg ik mijn best ook deed: het lukte mij met geen mogelijkheid om me in haar gedachtenwereld te verplaatsen. Ik snapte het gewoon niet. En eerlijk gezegd valt het kwartje nu nog steeds niet helemaal.

Hoe kan het dat twee mensen die zoveel met elkaar gemeen hebben toch zo anders naar de dingen konden kijken? Keer op keer sta ik er versteld van.

Tijd voor duidelijkheid

Nu hoop ik eindelijk antwoord te vinden op de vraag waarom mijn ex vriendin wil blijven. Ruzie maken doen we niet meer. Nu proberen we er samen uit te komen door in relatietherapie te gaan. Dat was een idee van mijn ex vriendin, maar helaas bleef succes uit. Zelf denk ik dat dit komt doordat ik er niet zo veel vertrouwen in had. Hierdoor kon ik me er slecht toe zetten.

Mijn ex vriendin daar in tegen is er van overtuigd dat er voor alles een oplossing bestaat. Het mocht niet zo zijn, maar gezien haar instelling denk ik dat mijn ex vriendin wel over de breuk heen komt.

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

De datingsite van 2023 die perfect past bij jou

Regelmatig doen wij vergelijkend onderzoek naar de beste datingsites

Mijn naam is Marjolein. Veel mensen kennen mij onder mijn auteursnaam Michelle van den Berghe. Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd NLP-  Hypnotherapeut en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je ex terugwinnen?

Meld je aan voor onze
gratis videocursus

Liefdesverdriet.nl