JE EX TERUGWINNEN MOEILIJK? 
Je bent in de categorie:        RELATIEPROBLEMEN    

Volg mij ook op:

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Wanneer is je relatie niet meer te redden? Op zich is een relatie altijd wel te redden, maar het kan soms gebeuren dat jullie best uit elkaar gaan voor er nog meer domme dingen gebeuren waar je later spijt van gaat krijgen. Je relatie is niet meer te redden als jullie constant ruzie blijven maken, maar dan echt op een dreigende toon zodat jullie elkaar gaan uitschelden.

Vaak is het zo dat praten dan niet meer helpt want als jullie gaan praten, mondt het altijd uit op ruzie. Als je het spuugzat bent, maak je beter een einde aan de relatie want dit kunnen jullie niet meer een relatie noemen.

Wanneer is je relatie niet meer te redden?

Laten we even de kant nemen van je huidige partner. Stel als jullie samenleven en je merkt na een tijd dat alles wat je partner doet, jou stoort. In feite kruip je de muren al op als je jouw partner nog maar ziet binnenkomen. Als dat gevoel een hele tijd blijft aanhouden, mag je zeker zijn dat het nog erger gaat worden. Na een tijd ga je ruzie beginnen te maken voer de kleinste dingen in het leven. De relatie is niet meer plezant en jullie dreigen uit elkaar te gaan.

Overspel

Het zou niet mogen gebeuren, maar het gebeurt heel vaak dat een van de partners het geluk gaat zoeken bij een ander. Nu komt een fase van veel liegen en bedriegen en vaak komt het allemaal uit. Je partner zal dit mogen slikken en waarschijnlijk, hoe spijt je er ook van hebt de relatie zal waarschijnlijk niet meer te redden zijn. Jammer voor jou maar misschien moet je er eens een tijd over laten gaan. Na veel praten…

Als jullie al eens uit elkaar zijn gegaan maar het toch hebben bijgelegd, zul je vaak zien dat het toch nog mis kan gaan. Wanneer is je relatie niet meer te redden na het nog eens uit elkaar gaan? Als de ruzies die jullie eerder hebben gehad, blijven aanhouden. Als je dan weet dat het niet ophoudt, is het beter voor Jullie beiden om als vrienden uit elkaar te gaan. Geen ruzies meer in het leven en jullie zijn nog vrienden. Je relatie is niet meer te redden als jij dat vanbinnen voelt.

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

De datingsite van 2023 die perfect past bij jou

Regelmatig doen wij vergelijkend onderzoek naar de beste datingsites

Mijn naam is Marjolein. Veel mensen kennen mij onder mijn auteursnaam Michelle van den Berghe. Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd NLP-  Hypnotherapeut en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je ex terugwinnen?

Meld je aan voor onze
gratis videocursus

Liefdesverdriet.nl