Wat Moet Ik Doen Om Mijn Ex Terug Te Krijgen? De Kracht Van Herinneringen…

De liefde is een spel, dat je -als je deze goed speelt- veel geluk en voldoening zal geven. Omdat ieder liefdesspel uniek is, zijn de spelregels altijd anders. Maar er zijn ook overeenkomsten. Als jouw spel momenteel op remise staat, of wat betreft jouw tegenspeler is afgelopen maar volgens jou nog niet, dan geven wij je hier wat tips : wat moet ik doen om mijn ex terug te krijgen.

Wat moet ik doen om mijn ex terug te krijgen : uit het oog, maar niet uit het hart

Is jouw relatie met een enorme knal uit elkaar gespat, dan moeten de gemoederen even bedaren. Geef elkaar de kans om alle (harde) woorden die gevallen zijn te relativeren en te verwerken. Maar wacht niet te lang! Afhankelijk van de manier waarop jullie uit elkaar zijn gegaan en de reden van de breuk, is de lengte van deze stilteperiode een gevoelskwestie.

Hebben jullie samen geconcludeerd dat jullie relatie voorbij is en ben je nog on speaking terms, dan zou je het contact direct moeten oppakken. Is jouw relatie beëindigd in een ware veldslag, en vraag je je af ‘ wat moet ik doen om mijn ex terug te krijgen ‘, denk er dan aan dat tijd alle wonden heelt. Ga niet direct aan de bel hangen, pak het subtiel aan.

De kracht van de herinneringen

Jouw relatie heeft mooie, liefdevolle herinneringen opgeleverd. Gebruik ze bij je acties om je ex terug te krijgen. Verban alle verwijten en nare situaties die zijn voorgevallen en ga voor de toekomst door in te spelen op dat wat jouw ex graag doet.

Is jouw ex partner dol op musea, stuur dan een toegangskaartje met de tekst “maak er een mooie dag van” of stuur ik lekkere fles wijn en refereer aan de fantastische vakantie die jullie samen hebben gehad in Frankrijk.

Ga niet pushen, overlaad je ex niet met sms’jes, pak alles voorzichtig aan en laat zien dat je er werk van hebt gemaakt. Hoe origineler jouw toenadering, hoe groter de kans dat je een reactie krijgt.

Heb geduld als dit niet direct gebeurt, ga niet direct aan de bel trekken. Wacht af en stuur twee wijnglazen na als je na een week nog niets gehoord hebt. Met een leuke, persoonlijke tekst uiteraard.

Conclusie

Wat moet je doen om terug bij je ex te komen? Gebruik je fantasie, speel in op de mooie eigenschappen van je ex of de mooie tijden die jullie samen hebben beleefd en zet een dikke streep door de zwarte momenten. Vergeef en vergeet!

 

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG