Wat Moet Je Niet Doen Om Je Ex Terug Te Krijgen? 6 Gouden Tips!

Wat moet je niet doen om je ex terug te krijgen? Een lastige vraag. Het is al een moeilijke opgave om je ex terug te krijgen. Als je relatie onlangs verbroken is kun je hiermee veel moeite hebben. Maar als je je ex zo erg mist dat je je ex terug wilt, zijn hiervoor enkele tips.

Wat moet je niet doen om je ex terug te krijgen?

Tip 1: Laat je ex voorlopig even met rust zodat je ex kan nadenken over wat er gebeurd is. Kom dus niet over als stalker!

Tip 2: Wat moet je niet doen om je ex terug te krijgen is bijvoorbeeld door niet te blijven hangen in de situatie. Leg je er bij neer dat het op dit moment uit is en denk hierover na.

Tip 3: Maak je ex geen beloftes die je niet kunt nakomen.

Tip 4: Wat je zeker niet moet doen is je ex jaloers maken door een ander te gebruiken. Hiermee maak je de ander ongelukkig, maar het zorgt er ook niet voor dat je ex jou weer terug wil.

Tip 5: Ga niet zielig lopen doen bij je ex. De kans is groot dat je ex dit alleen maar onaantrekkelijk vindt en hier niet op in zal gaan.

Tip 6: Je ex het bed in proberen te krijgen. Achteraf zullen jullie beide spijt hebben en zal dit jullie niet helpen om de relatie weer op te bouwen.

Wat je dus niet moet doen om je ex terug te krijgen is dus hopelijk duidelijk gemaakt. Wees geen stalker, laat je ex met rust en denk zelf rustig na over de situatie. Het digitale boek ‘ex terugwinnen’ kan je helpen en je zult goeie tips krijgen. Zo weet je ook wat moet je niet doen om je ex terug te krijgen. Dit eBook is verkrijgbaar in ons liefdesverdrietacademie . Hierover zijn vele goede reviews geschreven!

Uit ons boek ‘Terug bij hem/haar’ worden theorieën gegeven over je relatie en krijg je tips om je ex terug te krijgen. Ook wordt er verder gekeken dan alleen je ex terug krijgen. Dit boek zal jou ook leren hoe je je relatie stabiel houdt wanneer jullie weer bij elkaar zullen zijn. Daarnaast worden er ook allerlei dingen uitgelegd over aantrekkingskracht tussen mannen en vrouwen. Het ideale boek om jouw relatie weer goed te maken!

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG