Wees Creatief Als Jij Terug Bij Je Ex Wilt Komen…

Als je relatie gedaan is, kan ik me heel goed voorstellen dat je alles zult proberen om die relatie weer te redden. Natuurlijk kan je met praten veel problemen van de baan helpen, maar misschien helpt het om iets speciaals te doen voor je ex.

Je moet zodanig iets speciaals doen dat je gaat denken dat jij de nummer één in het leven bent. Eenmaal je dat punt hebt bereikt, kan je niets meer misdoen en ben jij de ware voor je ex. Hoe kun je dit bereiken? Door enkele tips op te volgen:

Je ex terug door deze bewezen tips!

Als allereerste wat je moet weten is dat jij en je ex rust nodig hebben. Gun elkaar de nodige tijd om te herstellen en als je voelt dat het beter gaat, kun je opnieuw proberen contact te krijgen met je ex.

Enkele tips die kunnen helpen zijn: neem bloemen mee voor een vrouw en mannen hebben graag iets wat door de maag gaat.

Kies geen pralines maar een goede fles wijn of een goed biertje. Als de man dan onder invloed is, kun je beter met hem praten. Je kiest gewoon het lekkerste van wat je weet dat jouw ex dat graag heeft.

Wees creatief… Doe een boottochtje!

Iedereen is er gek op, op een lekker frisse boottocht op het water. Als je zoiets kunt regelen ben je de nummer één want er is niemand ter wereld die niet van het water houdt. Regel zoiets goed want het moet ene grote verrassing zijn voor je ex.

Regel een flesje champagne en als het mooi weer is, heb je de kans om buiten te vertoeven. Je hoort het water klotsen tegen de boot en dit is het ideale moment om samen te praten over de problemen die jullie hebben gehad.

Wees niet verlegen want waarschijnlijk hebben jullie allebei iets goed te maken.

Wat je ook kan helpen als je niet direct een boottocht kunt regelen, is je ex meenemen naar een fantastische plek. Je kunt best iets kiezen waar je groen en water tegen kunt komen, bijvoorbeeld een groot park.

Maar je kunt ook ergens naar toe gaan waar je zeker door de natuur kunt wandelen. Als je een type bent voor meer actie is een dierenpark wel aangeraden. Je moet dan tegen je ex zeggen dat jij je ex wel zal beschermen als een gevaarlijk beest op je ex afkomt!

Misschien is dit niet zo een spectaculaire actie maar als jullie best nog veel te bespreken hebben, is het misschien een optie om een stillere plek op te gaan zoeken waar jullie ongerust kunnen bijpraten.

Mocht dat het geval zijn, neem gerust een flesje wijn mee of iets lekkers om op te eten. Je bent volledig vrij in wat je doet en in wat je laat. Wees niet bang, er zal niemand anders op je handen gaan kijken want je nu al hebt gedaan en gezegd.

Als je van jezelf weet dat je de touwtjes in handen hebt en als je positieve signalen krijgt van je ex, zit alles goed!

Deze tips om terug bij je ex te komen kun je allemaal opvolgen. Misschien zitten er een paar tips bij die bij jou zeker zullen werken en misschien een paar tips die niet zullen werken.

Iedereen verwerkt een breuk anders maar één ding staat vast: praten met elkaar helpt om door de goede en kwade dagen te komen. Eenmaal als je jouw hart hebt gelucht, zul je zien dat alles vanzelf gaat. En wat is er nog mooier dan de ware liefde?

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG