3

Wil Jij Je Ex Bellen? NIET DOEN!

Iedereen die wel eens een geliefde is kwijtgeraakt, kent het vervelende en hartverscheurende gevoel. Het liefst sluit je jezelf de hele dag op en kruip je in bed. Maar dat kan niet. Misschien ook wel, maar dat is niet de bedoeling. Een mens kan niet de hele dag slapen. Dus dan ga je ijsberen door het huis.

Onrustig gedrag vertonen en alleen maar kijken naar je mobiele telefoon. Zou je ex misschien bellen en spijt hebben? Die telefoon kriebelt in je gedachten, want je zou je ex zomaar kunnen bellen. Heel even zijn/haar stem horen. Je hele gedachtengang wordt verstoord door één zin: Ik wil mijn ex bellen.

Hoe krijg je die ex van je terug?

Dat is een goede vraag en niet zo moeilijk als het lijkt. Natuurlijk heb je nooit de garantie. Het hangt er ook vanaf wat de reden is geweest voor de breuk. Maar als het om ruzies ging van simpele aard en wat ingeslopen sleur, ja dan is het mogelijk. Allereerst moet er dan wel wat gebeuren en moet je niet de hele tijd in je hoofd hebben dat je kost wat kost je ex over de lijn wilt spreken.

Wat kan je wel doen?

Allereerst, je bent niet raar dat je denkt en voelt dat jij je ex wilt bellen. De persoon die jou lange tijd in zijn/haar armen heeft gehouden moet nu niks meer van je weten. Er is iets geknapt en goed ook. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat alle gevoelens ook gelijk zijn verdwenen. Meestal niet. Dat zou namelijk onmenselijk zijn.

Zoals al eerder gezegd, hangt het er wel vanaf wat de breuk was. Maar over het algemeen genomen zijn gevoelens niet zomaar weg. Vaak zijn het de dagelijkse bekommeringen en ruzies die de sfeer goed kunnen verzieken.

Nu achter je ex aanbellen is iemand nog verder van je af duwen. Het voelt tegenstrijdig met je eigen gevoel, maar het is echt waar. Iemand die los kan laten, heeft uiteindelijk meer om vast te houden.

Dit geldt in een relatie en zeker na een relatie. Het heeft na de tijd zelfs meer weg van stalking. Zo zal het wel ervaren worden in ieder geval, want de persoon in kwestie wil tot zichzelf komen. Door nu als een stalker te gaan gedragen, zal je ex doen besluiten de juiste keuze te hebben gemaakt en dat wil je nu juist niet.

Hoe krijg je ex dan terug?

Eigenlijk door precies het tegenovergestelde te doen, dan wat je hart je ingeeft. Klinkt heel vreemd, maar in de praktijk heeft vaak gebleken dat deze theorie klopt. Waarbij je dan aan kan denken is het volgende:

1. Niet bellen/smsen/mailen

2. Zelf weer eruit gaan met vrienden/vriendinnen

3. Niet je ex zijn/haar facebook of andere social media controleren

4. Je niet zielig/wanhopig voordoen

5. Door normaal te reageren zonder al te veel vragen

6. Blijf positief handelen/reageren

7. Bij contact niet gaan claimen

8. Zoek afleiding

Je zal zien, als je deze punten aanhoudt, dat je ineens weer een stuk aantrekkelijker wordt voor je ex. Want je ex verwacht immers dat jij ook in liefdesverdriet verdrinkt en nu dat niet zo is, komen van zijn/haar kant ook vraagtekens. Succes!

 

Klik hier om een reactie achter te laten 3 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG