JE EX TERUGWINNEN MOEILIJK? 
Je bent in de categorie:        Hoe krijg ik mijn ex terug    

Volg mij ook op:

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Wil mijn ex mij terug? Hoe interpreteer ik de signalen?

Wil mijn ex mij terug? Dat is een vraag die heel wat mensen met liefdesverdriet zich stellen! Een tijd terug is je relatie stuk gelopen. Heel erg vervelend, maar je probeert jezelf er boven op te helpen. Je neemt tijd voor jezelf, doet leuke dingen, je hebt je leven helemaal weer op de rit. En ineens is het zover. Je merkt opeens op, dat je al een hele tijd niet meer aan je ex hebt gedacht. Je bent er waarschijnlijk helemaal overheen!

Totdat je je ineens beseft dat je hem of haar best wel mist. Je denkt weer veel aan diegene, je krijgt weer gevoelens! En dan vraag je je ineens af; wil mijn ex mij terug? Zeker als je opeens een berichtje krijgt van je ex, of je ex neemt opeens weer contact met je op.

Ineens ben je helemaal in de wolken, kriebels in je buik. Je denkt de hele dag aan je ex partner. En het heerlijke is, je weet precies ‘wat je krijgt’. Jullie kennen elkaar immers door en door!

Wil Mijn Ex Mij Terug?

Dit is best een lastige situatie. Je moet toch je best gaan doen om een antwoord te krijgen op deze vraag. Meteen actie ondernemen is natuurlijk een idee, of eerst voorzichtig proberen informatie in te winnen. Misschien hebben jullie wel deels of geheel dezelfde vrienden? Kun je via via een balletje opgooien of je ex het nog eens over je heeft?

Kunnen hun eens peilen? Als je dat weet maakt het dat allemaal wel wat makkelijker! Als je geen gezamenlijke vrienden hebt, of jouw ex praat niet veel meer over je, dan zul je toch echt zelf de stoute schoenen aan moeten trekken en het persoonlijk moeten vragen.

Bedenk je wel eerst dat het over het algemeen normale gevoelens zijn. Je zult in het begin altijd je ex missen, het is immers een gemis. Jullie zijn een tijd samen geweest, en ineens ben je alleen. Maar je weet het zeker? De gevoelens zijn terug? Werk ook eventuele struikelblokken weg. Blijft de vraag in je hoofd, wil mijn ex mij terug? Nou, ga er dan voor!

Wil Mijn Ex Mij Terug? – Wees op je hoede!

Hoe pak je het aan? Kun je hem of haar het beste terugbellen? emailen of nog anders? bijv. via de social media als je ex opeens weer contact met je opneemt.

>>> Lees ook dit artikel ‘Mijn ex zoekt weer contact. Wat te doen’

Alles hangt wel af van je situatie en wat er zich allemaal in je relatie heeft afgespeeld voorafgaande aan de breuk.

Je zou je ex kunnen sturen dat je ‘het nog even aankijkt’, want je zorgt er natuurlijk voor dat je niet zomaar snel weer terug bent te krijgen. Wanneer jullie dan weer afspreken kun je je gevoelens uiten, en het er erover hebben natuurlijk. Of, je praat lekker over koetjes en kalfjes. Vaak kun je op zo’n manier wel achterkomen hoe het ongeveer in elkaar zit. Je kent elkaar immers, na een relatie gehad te hebben.

Mocht je nog ergens ruzie of onenigheden over hebben, kun je dit ook meteen uitpraten.

Het is het lastige om te doen, je gevoelens uiten. Maar het werkt wel het duidelijkst. Als je je altijd maar af moet vragen of de gevoeld wederzijds zijn, daar ga je last van krijgen. Hier kun je voor kiezen, maar wat mij het fijnst lijkt is toch je wens uit laten komen. Je ex weer helemaal voor jezelf!

Dan is het moment daar, jullie hebben samen afgesproken. Lekker gepraat over koetjes en kalfjes, tot je weer terug komt bij je oorspronkelijke doel, wil mijn ex mij terug? Waarschijnlijk weet je het antwoord op de vraag al. Stel de vraag, of je dit mooi inpakt of recht op de man/vrouw af doet, hangt af van hoe jij het inschat.

Het pakt vast positief uit, anders was je (waarschijnlijk) niet over gegaan op actie! Praat samen over jullie problemen, die ervoor gezorgd hebben dat het uit is gegaan. Probeer ze ook op te lossen, of beter gezegd, los ze op! Dit geeft een stabiele basis aan jullie relatie.

Bedenk altijd, dat als je ex je terug wil, je eerst goed de kat uit de boom kijkt. Laat je niet zomaar weer ‘vangen’

>>> Je kunt ook nog dit artikel lezen: “signalen dat mijn ex mij mist”

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

De datingsite van 2023 die perfect past bij jou

Regelmatig doen wij vergelijkend onderzoek naar de beste datingsites

Mijn naam is Marjolein. Veel mensen kennen mij onder mijn auteursnaam Michelle van den Berghe. Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd NLP-  Hypnotherapeut en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je ex terugwinnen?

Meld je aan voor onze
gratis videocursus

Liefdesverdriet.nl