Zo krijg je je ex terug! Bezinning is de eerste stap…

Zo krijg je je ex terug

Meestal is het zo dat als je je ex terug wilt krijgen je een lange weg moet volgen om goed resultaat te boeken. Uiteraard hangt het ervan af waarom jouw relatie kapot is gegaan. Misschien kwamen jullie na een ruzie er niet meer aan uit en hebben jullie daarom beslist om de relatie stop te zetten. Dit kan één van de vele oorzaken zijn die een einde van een relatie betekenen. Gelukkig hoef je hier nooit naar te kijken want iedere relatie is iets persoonlijks. Denk nooit dat de relatie niet meer goed kan komen want dit is niet waar. Het enige wat je hiervoor moet doen is je gezond verstand volgen.

Zo krijg je je ex terug en niet anders

De eerste stap om je ex terug te krijgen is de stap van bezinning. Schenk er niet al teveel aandacht aan want het komt erop neer dat je even rust moet hebben en alles eens op een rijtje moet zetten. Zo krijg je je ex terug als je dit doet. Ga je ex niet lastigvallen en onthoud je even van contact hoe pijnlijk het ook kan zijn, ieder mens heeft tenslotte rust nodig om alles eens te relativeren. Stap twee is de stap die je iets dichter bij je ex moet brengen. Je kunt na een paar weken heel voorzichtig iets van je laten horen maar wees hier voorzichtig in. Je wilt niet dat je ex de indruk zou krijgen dat je zielig bent en dat je niet zonder je ex kunt leven. Tenslotte leef je nu zonder je ex en misschien bevalt het je niet, even rust doet altijd goed.

Stap drie

Als je nu zover bent gekomen dat je al een beetje contact hebt gekregen met je ex op een positieve manier wel te verstaan dan kun je eens nadenken over het feit dat het tijd wordt om samen eens af te spreken. Kies bij voorkeur een romantische omgeving want het is de bedoeling dat jullie weer samen één worden. Als je ex hierin in mee stemt, wees dan zo galant om iets te kopen voor je ex. Zo laat je zien dat je galant bent en dat je het beste voor hebt met je ex. Je hoeft dit niet te doen maar als je het doet, heb je al zeker en vast een streepje voor op de verzoening.

Laat zien dat jij de enige bent voor je ex

Zo krijg je je ex terug als je aan je ex laat zien dat jij de enige bent. Hoe je dat laat zien is heel simpel: blijf jezelf en uiteraard moet je ook in jezelf geloven. Ga je gedrag niet ineens veranderen omdat je kost wat kost je ex wilt terugwinnen, neen, behoud je gedrag waarop je ex is gevallen toen jullie een relatie begonnen. Dit is de eerlijkste manier en zo voorkom je later misverstanden. Als je deze tips opvolgt, boek je zeker en vast resultaat!

Wil je meer tips lezen over hoe je je ex kunt terugwinnen? Lees hier de uitgebreide special en leer meer over de beste beïnvloedingstechnieken

spotify

Beluister mij op Spotify!

Regelmatig publiceer ik podcasts op Spotify en Youtube!


Vind mij op zoekwoord Liefdesverdriet.nl of klik op de knop hiernaast/hieronder


(in 3 weken al meer dan 1000x beluisterd)

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG