Je ex terugwinnen moeilijk? 

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Zo krijg je je ex terug! Bezinning is de eerste stap…

Zo krijg je je ex terug

Meestal is het zo dat als je je ex terug wilt krijgen je een lange weg moet volgen om goed resultaat te boeken. Uiteraard hangt het ervan af waarom jouw relatie kapot is gegaan. Misschien kwamen jullie na een ruzie er niet meer aan uit en hebben jullie daarom beslist om de relatie stop te zetten. Dit kan één van de vele oorzaken zijn die een einde van een relatie betekenen. Gelukkig hoef je hier nooit naar te kijken want iedere relatie is iets persoonlijks. Denk nooit dat de relatie niet meer goed kan komen want dit is niet waar. Het enige wat je hiervoor moet doen is je gezond verstand volgen.

Zo krijg je je ex terug en niet anders

De eerste stap om je ex terug te krijgen is de stap van bezinning. Schenk er niet al teveel aandacht aan want het komt erop neer dat je even rust moet hebben en alles eens op een rijtje moet zetten. Zo krijg je je ex terug als je dit doet. Ga je ex niet lastigvallen en onthoud je even van contact hoe pijnlijk het ook kan zijn, ieder mens heeft tenslotte rust nodig om alles eens te relativeren. Stap twee is de stap die je iets dichter bij je ex moet brengen. Je kunt na een paar weken heel voorzichtig iets van je laten horen maar wees hier voorzichtig in. Je wilt niet dat je ex de indruk zou krijgen dat je zielig bent en dat je niet zonder je ex kunt leven. Tenslotte leef je nu zonder je ex en misschien bevalt het je niet, even rust doet altijd goed.

Stap drie

Als je nu zover bent gekomen dat je al een beetje contact hebt gekregen met je ex op een positieve manier wel te verstaan dan kun je eens nadenken over het feit dat het tijd wordt om samen eens af te spreken. Kies bij voorkeur een romantische omgeving want het is de bedoeling dat jullie weer samen één worden. Als je ex hierin in mee stemt, wees dan zo galant om iets te kopen voor je ex. Zo laat je zien dat je galant bent en dat je het beste voor hebt met je ex. Je hoeft dit niet te doen maar als je het doet, heb je al zeker en vast een streepje voor op de verzoening.

Laat zien dat jij de enige bent voor je ex

Zo krijg je je ex terug als je aan je ex laat zien dat jij de enige bent. Hoe je dat laat zien is heel simpel: blijf jezelf en uiteraard moet je ook in jezelf geloven. Ga je gedrag niet ineens veranderen omdat je kost wat kost je ex wilt terugwinnen, neen, behoud je gedrag waarop je ex is gevallen toen jullie een relatie begonnen. Dit is de eerlijkste manier en zo voorkom je later misverstanden. Als je deze tips opvolgt, boek je zeker en vast resultaat!

Wil je meer tips lezen over hoe je je ex kunt terugwinnen? Lees hier de uitgebreide special en leer meer over de beste beïnvloedingstechnieken

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds juli 2019 ben ik gediplomeerd hypnotherapeute en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG