25

Hoe Voelt Mijn Ex Zich? Let Op De Signalen Van Je Ex!

In deze video geeft Michelle je enkele goede tips over hoe jouw ex zich voelt tijdens / na een relatiebreuk.

Hoe voelt mijn ex zich?

Je bent door je ex verlaten en je zit met een ontzettend vervelend gevoel. Je vraagt je ook af hoe je ex zich voelt, wat hij van je denkt en of hij nog gevoelens voor je heeft. Kortom, je vraagt je af op welke signalen je moet letten.In dit artikel ga ik je hier verder op in en je ook vertellen hoe je erachter kunt komen of je ex zich nog voor je interesseert.

Als je ex je heeft verlaten voel je je vaak heel onzeker. Je weet niet of je hem of haar moet bellen en wat zijn of haar reactie dan zal zijn. Kortom je wil heel graag weten of je ex zich nog voor je intereseert. Het zijn vragen waar ik dagelijks mee te maken krijgen. Wel, het is natuurlijk belangrijk dat je die signalen goed oppakt. Het zou erg zonde zijn als je die mis zou lopen.

Maar hou hierbij in je achterhoofd dat je door de hoop die je hebt ook riskeert om de dingen verkeerd te interpreteren. Dat is mij toen ook gebeurd. Laten we eens kijken naar een aantal signalen die je mogelijk van je ex zou kunnen krijgen

Het kan zijn dat je hebt vernomen dat je ex naar je vrienden is gegaan en geprobeerd heeft via hun informatie te krijgen over hou, over hoe het met je gaat.. en tegelijkertijd laat je ex niets van zich horen omdat hij of zij het niet direct aan je durft te vragen. Dat is wel een signaal dat je ex nog interesse voor je heeft maar niet goed weet wat hij of zij met zijn of haar gevoelens aan moet.

Het kan ook zijn dat je ex je heeft gebeld om te vragen of hij of zij de spullen kan halen die nog bij jou liggen. Denk dan niet meteen ‘oh mijn ex bedenkt een smoes om mij te zien want in de meeste gevallen zullen er geen andere bedoelingen achter zitten

Vraagt je ex je om advies bijv. over de inrichting van zijn of haar huis, ook dan is dat vaak een signaal dat hij of zij nog interesse voor je heeft want je ex kan zoiets natuurlijk ook aan vrienden vragen.

Of je ex laat je weten hij of zij erg blij is en herhaalt dat keer op keer, dat is vaak een teken dat hij echt vrienden wil blijven, of je ex wil gewoon weten hoe je reactie is en of je over de breuk heen bent.

Als je ex je een smsje stuurt en je daarbij doet herinneren aan iets waarvan hij/zij weet dat je ervan houdt of het gaat over een gedeelde passie, dan is dat een signaal dat je ex er toch ook weer naar verlangt om die verbinding die jullie toen hadden opnieuw te ervaren.

Maar feliciteert hij of zij je bijv met je verjaardag of je ex wenst je veel succes voor een examen 3 weken nadat hij/zij je niet gesproken heeft dan is dat eveneens een teken dat je nog vaak in de gedachten van je ex aanwezig bent.

Dat is niet het geval als jullie al regelmatig contact hebben en hij feliciteert je. Let altijd goed op het gedrag van je ex, zowel verbaal als non verbaal, niet alleen hoe je ex zich ten opzichte van jou gedraagt maar ook hoe hij of zij zich gedraagt naar anderen

Maar probeer wel zo objectief mogelijk te zijn door het allemaal wat van een afstand te bekijken. Vergeet niet dat we altijd proberen informatie te verkrijgen met als doel onszelf gerust te stellen of behoeftes te bevredigen.

Ook krijg ik regelmatig vragen over het gebruik van facebook en hoe je dit moet interpreteren. Wel je ex kan natuurlijk als doel hebben op je te provoceren door te zeggen dat het goed gaat met hem of haar. Hij of zij kan je fotos laten zien waarop je ziet dat hij of zij zich amuseert met vrienden. Maar dat hoeft natuurlijk helemaal niet zo te zijn. Let dus altijd of het gedrag overeenkomt met wat hij of zij zegt.

Zo heb ik bijv situaties gekend waarop iemand zich voordeed alsof alles erg goed ging maar thuis zat te huilen. Let bij al die signalen dus goed op of  die allemaal  kloppen met zijn of haar persoonlijkheid, de manier van zich kleden, zich gedragen of de manier van praten.

Klik hier om een reactie achter te laten 25 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG